Wat is Aalten Vitaal?

Door de corona maatregelen zitten we helaas veelal aan huis gekluisterd. Dat betekent geen dagelijkse fietstocht meer naar school of naar het werk. Verenigingen, culturele activiteiten en de sportschool zijn gesloten. Hoe blijf je fit nu het openbare leven stil ligt? Hoe vermaak jij je door niet alleen tv te kijken?

Je conditie gaat hard achteruit als je een paar weken niet tot nauwelijks beweegt. En dat terwijl het juist heel belangrijk is voor je immuunsysteem om actief te blijvenNaast de lichamelijke voordelen, heeft je mentale gesteldheid ook baat bij lichaamsbeweging. Tevens is het belangrijk om je hersenen te blijven prikkelen met de nodige dosis humor en lol.

Maar wat kunnen we nu juist wél doen om in beweging, gezond en vanuit huis in contact met elkaar te blijven. Daarop bedachten de talentverbinders Richard Jongetjes en Elena Kock deze website. 

Op deze website vind je wat je zelf kunt doen letterlijk en figuurlijk in beweging te blijven. Maar ook o.a. challenges, thuis work outs, recepten, opdrachten, blogs, thuis aanbod vanuit verenigingen….

 Laten we denken in mogelijkheden en samen elkaar uitdagen door het coronavirus!