Escaperoom voor thuis

 

Omdat jij niet naar onze escape rooms kunt komen, komt de escape room naar jou!
Goed voor 3-10 uur speelplezier!

Hoe het begint
Het begint allemaal met een prachtige oude kist die jullie vinden op de zolder van jullie nieuwe huis. Een kist vol herinneringen. Het maakt je nieuwsgierig: wat betekenen al deze voorwerpen? Van wie was deze kist? Kunnen jullie dat wellicht nog achterhalen…?

Over dit spel

De Verloren Herinnering is een product van creatieve geesten in isolatie: 18 samenwerkende escape room eigenaren hebben dit GRATIS spel voor jullie gemaakt. Je zit meteen in een verhaal dat terug grijpt op de Tweede Wereldoorlog. Hiermee eren we onze 75 jaren van vrijheid. Het verhaal zit vol emotie en heeft heel wat gevarieerde puzzels.

Als het goed is zorgt het voor een aantal uren vermaak voor jou in je eentje of voor je hele gezin. Na het spelen kun je de deelnemende escape rooms in deze moeilijke tijd financieel ondersteunen met een kleine bijdrage 🙂

Voor wie is dit geschikt?

Voor iedereen die van escape rooms en/of puzzelen houdt! Maar het is voor jonge kinderen mogelijk wel wat te moeilijk zonder hulp…

Wat valt er te winnen?

Behalve trots, eer en vermaak, kun je na de crisis een kortingscode krijgen waarmee je eenmalig korting kunt krijgen bij 1 van de deelnemende escape rooms, binnen 3 maanden vanaf het moment dat wij weer open mogen!

 

START HIER MET DE ESCAPE ROOM